Ilmaiset toimitukset* ja mahdollisuus noutaa vailla ihmiskontaktia

18.3.2020 12:15

Koko maailma painii nyt koronaviruksen aiheuttamien ongelmien kanssa. Haluamme tiedottaa osaltamme viruksen etenemistä hidastavista toimenpiteistä, sekä mahdollisuuksistamme auttaa asiakkaitamme. Yksityisenä pienyrityksenä teemme todella kaikkemme jotta pystymme pitämään palvelumme avoinna. Alla tarkemmin toimista meillä: 

  •  Just Dressage on edelleen avoinna normaalisti, kunnes toisin ilmoitetaan, eli arkisin ma-pe klo 10-18, ja lauantaisin klo 10-15.
  • Olemme ottaneet jo pari viikkoa sitten käyttöön tehostetut puhdistustoimet pinnoille & desinfioinnin, mm. ovenkahvat, katkaisijat jne.
  • Henkilökuntamme ei tule töihin sairaana. Tehostamme myös henkilökunnan käsienpesua, ja pitämme turvaväliä asiakkaisiin. 
  • Myymälässämme on myös käsidesi-kassalla asiakkaitamme varten, ja myös maksupäätteet puhdistetaan & desinfioidaan jokaisen asiakkaan jälkeen. 
  • Asiointi ilman ihmiskontaktia: Voit asioida meillä myös verkossa www.Just-Dressage.fi ja valita toimitustavaksi veloituksettoman noudon myymälästä. Halutessasi voit soittaa meille kun olet tulossa, ja voimme jättää ennakkoon verkossa maksetut tuotteet myymälämme eteen ovelle. 
  • Voit tehdä tilauksen myös soittamalla 040-6386814 tai sähköpostitse info@just-dressage.fi , ja voimme lähettää sinulle ennakkolaskun tuotteista, jos et halua/pysty käyttää verkkokauppaamme. Voit myös puhelin- ja sähköpostitilauksissa valita toimitustavaksi postituksen, matkahuollon tai veloituksettoman noudon myymälästämme Espoon Tapiolasta. 
  • Tarjoamme nyt kaikkiin yli 50€ ostoksiin verkkokaupasta ILMAISET toimitukset* toistaiseksi! Toimitustapana normaali postipaketti (nouto postin pisteestä tai matkahuollon lähellä -paketti. Tarjous ei koske rehusäkkejä (rehuille vain nouto myymälästä). 
  • Selvitämme myös mahdollisuutta ostosten kuljetuspalveluun Espoo-Helsinki-Vantaa-Kirkkonummi-suunnalla, tästä tiedoitamme lisää piakkoin! 
  • Seuraamme tilannetiedoitteita ja THL ohjeistuksia, ja reagoimme mahdollisiin muutoksiin ohjeistuksissa. 

Toivotamme kaikki asiakkaamme todella lämpimästi tervetulleiksi, joko etänä verkkokaupaan tai Espoon Tapiolan kivijalkamyymälään: vedetään yhtä köyttä, suositaan lähipalveluita ja näytetään yhdessä koronalle että yhdessä tästäkin selvitään! 

Kuvan copyright: Charlie Mackesy