JD mukana HIHS:issä 24.-27.10., nyt lippuja tarjolla KAUPAN PÄÄLLE!

8.10.2019 10:36

Just Dressage osallistuu jälleen tuttuun tapaan Helsinki Horse Show Expoon! 

Osallistu Instagramissa tai Facebookissa lippuarvontaan! 

Tarjoamme lippuja nyt myös KAUPAN PÄÄLLE ostoksiin; kun ostat vähintään 100€ arvosta, saat kaupan päälle yhden, ja kun ostat vähintään 150€ arvosta, saat kaupan päälle KAKSI lippua HIHSiin torstaille 24.10.2019! 


Löydät puisen ständimme HIHS:istä heti Expo-halliin tultua ensimmäisenä vasemmalta :) 
Expossa meillä on todellisessa supertarjouksessa koko huikea KINGSLEY-valikoimamme: tätä tarjousta et halua missata! Kingsleyn kustomoitavat saappaat ja jodhpurit, anatomiset käsintehdyt laatusuitset sekä innovatiiviset satulat yms. kutsuvat tutustumaan tarkemmin.

 
Lisäksi exposta löydät Just Dressagelta myös laajan valikoiman supersuosittuja Equestrian Stockholmin tuotteita, runsaasti Kingslandia (erityisesti kausimallistoja ja Kingsland Dressagea) messuhintaan, Derriere Equestrianin ratsastajan alusvaatteet, Lotus Romeon kustomoitavat takit ja frakit jne., jne.! Osastolla luvassa myös huikea Kingsley-arvonta sekä Equestrian Stockholm-kilpailu, vierailevia staroja, edullisia messulöytöjä, discopallon säihkettä, messuhuumaa ja HIHS-tunnelmaa! 
.
P.S: kannattaa klikata 'Osallistun' Facebook-sivuiltamme löytyvään HIHS-tapahtumaamme: arvomme kaikkien siihen tapahtumaan osallistuvien kesken KINGSLAND 20 vuotta yllätyskassin! Arvonta suoritetaan HIHSin jälkeen, tiistaina 29.10. kaikkien tähän JD:n Facebook- HIHS-tapahtumaan osallistuneiden kesken. FB-tapahtumasta näet myös ensimmäisenä KAIKKI messutarjouksemme, sekä kaikki osastomme tapahtumat, vieraat, arvonnat yms.! Kannattaa siis klikata itsensä mukaan www.Facebook.com/justdressagefi 

HUOM.! HIHS- viikolla myymälässämme on POIKKEUKSELLISET aukioloajat: 

Ma 21.10. klo 10-18 

Ti 22.10. klo 10-18 

Ke 23.10. klo 10-18 

To 24.10. SULJETTU 

Pe 25.10. SULJETTU 

La 26.10. SULJETTU 

Su 27.10. SULJETTU 

Palvelemme jälleen normaalisti ma 28.10. eteenpäin :) Huomioithan myös, että ti 22.10. pakkaamme HIHSiin, ja ke 23.10. on suuri osa tuotteista jo viety HIHS areenan Expoon, eli myymälässämme on ti-ke rajoitettu määrä tuotteita! HIHS vaikuttaa myös verkkokauppatilausten postituksiin: postitamme tuotteita vielä ke 23.10., ja sen jälkeen seuraavan kerran ma 28.10. Huomioithan että tilaamasi tuote saattaa myös olla myyty messuilla, koska varastosaldot eivät päivity aivan reaaliajassa. Pahoittelemme jo etukäteen messuista mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa.