Juhannuksen aukioloajat ja ALEKOODI!

21.6.2019 08:43

Keskikesä heinätöineen on koittanut, ja nyt ei muuta kun juhannuksen viettoon! Just Dressagen myymälä on nyt SULJETTU juhannuksen vuoksi pe-su 21.-23.6. Palvelemme normaalisti jälleen maanantaista 24.6. alkaen. 

 
Sillä välin: tarjoamme teille juhannukseen ALEKOODIN verkkokauppaan!
Saat pe-su 21.-23.6.1019 alekoodilla JUSSI20 nyt 20% alennuksen KOKO* valikoimastamme! Käytä koodi verkkokaupan kassalla, siirryttyäsi maksamaan alekoodi syötetään sille varattuun kenttään :) HUOM.! muista aina hyväksyä tilaus- toimitusehtomme (rasti ruutuun) siirtyessäsi ostoskorista eteenpäim, tai et pääse etenemään maksamiseen. 
 

*Alennus koskee VAIN heti varastosta löytyviä tuotteita, eli ale EI koske tilaustuotteita/kokoja/värejä. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin eikä lahjakortteihin, eikä se koske rehuja ja lisäravinteita, jo alennettuja tuotteita eikä lahjakortteja. Tässä lueteltuja tarjouksen ehtoja rikkovia tilauksia EI toimiteta, vaan ne perutaan kokonaisuudessaan. 

 
Leppoisaa Jussia kaikille! 
 
#justdressagefi #juhannus #heinäpelto #hevonen #suomenkesä #finnishsummer #midsummer #hevoselle #ratsastajalle #aukioloajat #jussinviettoon #alekoodi #alennus