Viikon tarjous: kaikki yläosat Ota 3, maksa 2!

1.4.2019 08:06

Kevät on vihdoin täällä! ????‍♀️???????? Auringon alkaessa lämmittää sopivat juuri myymälään rantautuneet kevätmallistot upeasti heräilevään kevätfiilikseen ???? Nämä ihanuudet sopivat niin tallille kuin kaupungille, kouluun, vapaa-aikaan jne.!???? Kevään kunniaksi nyt Just Dressagelta erikoistarjous piristämään kevään alkua: la 30.3- su 7.4. viikon ajan saat KAIKKI yläosat OTA 3, MAKSA 2 -tarjouksella!

Siis KAIKKI ihanat tekniset paidat, pikeet, t-paidat ja hihattomat, kisapaidat, hupparit, softshellit, sadetakit, jne.! Tarjoamme edullisimman. Tarjous ei koske tilaustuotteita eikä jo alennettuja tuotteita. Nyt kipin kapin JD:lle, ja vaatekaappi kevätkuntoon: osta vaikka 3 kisapaitaa kahden hinnalla, ja olet täysin varautunut tulevaan kisakauteen! ????????????

P.S: verkkokaupasta saat tarjouksen kun laitat kaksi haluamaasi tuotetta ostoskoriin, ja kirjoitat kaupan päälle tulevan edullisimman yläosan tiedot tilauksen lisätietoihin ???? Kaupan päälle tuleva edullisin tuote saa olla myös jo alennettu tuote!

Ja hei vielä on jäljellä kaupan päälle messulippuja Tampereelle: osta 50€lla saat yhden, tai osta yli 100€lla niin saat KAKSI lippua kaupan päälle! ✌