JOULUKALENTERI on auki!

6.12.2018 15:34

JOULUKALENTERI on avattu! 

Just Dressagen joulukalenteri on avattu! Joka päivä luvassa uusi tarjous, arvonta, kaupanpäälinen tms.! Seuraa meitä Facebook.com/justdressagefi tai Instagramissa @justdressagefi, niin näet tarjoukset ensimmäisenä! Osa tarjouksista kestää VAIN päivän, tai erä on rajoitettu, eli nyt kannattaa olla nopea! 
Voimassa olevat tarjoukset: 
.- kaikki Himitsun helmikorut-20%, 23.12 saakka! 
- Ariat Volt-takki 99€ (norm.134€), ja Momento H20 takki 199€ (norm.249€)
- ANIMO-20%, aina 24.12 saakka!
- KAIKKI joulutuotteet; tonttulakkeja hevoselle & ratsastajalle, jouluhuovat, -loimet, kulkuset, poronsarvet hepalle, joulukuusen pallot nyt ota 4, maksa 3 tarjouksella! Tarjoamme edullisimman! Klikkaa ostokset verkkokaupan koriin, ja kirjoita toivomasi kaupan päälle saatava joulutuote tilauksesi lisätietoihin :) vain varastotuotteet, 23.12 saakka! 

- Kaikkiin yli 100€ ostoksiin kaupan päälle 10€ ja kaikkiin yli 200€ ostoksiin kaupan päälle 20€ lahjakortti Just Dressagelle! Max. 1 lahjakortti/asiakas. 

- kahden Kingsland-tuotteen ostajalle KL ihana nalle kaupan päälle: tarjous voimassa 23.12 saakka/niin kauan kuin nalleja riittää! ???? Nallen voi myös ostaa omaksi (16.50€) ihana Merry Christmas-nalle on mukavan pehmoinen jouluntoivotus, vaikkapa kortin sijaan, joululahjan kylkeen tai sellaisenaan vaikkapa hevosen maskotiksi :) 

Kaupanpäällisiä vain 1 per asiakas (yli 100/200€ KL-tuotteita ostavalle joko nalle tai lahjakortti, etuja ei voi yhdistää). Tervetuloa Just Dressagelle jouluostoksille! ???????????? 


Muita tarjouksiamme: 

- 31.12 saakka kaikkiin yli 500€ Kingsley saapasostoksiin kaupan päälle Kingsley nahkaiset kannusremmit (valitse yli 150sta väristä!) 
- erä Montarin housuja 109€ (norm. 149-165€), yms. 
Myymälässä myös LISÄÄ yllätystarjouksia; esim. vaatteita -30%, -40% ja -50%, sekä runsas alenurkka hevostarvikkeita, jotka kaikki -50%! Mm. Loimia, suitsia, huopia, suojia jne.; tervetuloa penkomaan! 

Just Dressagen myymälä ja verkkokauppa ovat pullollaan syksyn ja talven ihania tuotteita; 
- Animon housut 
- Kingslandin AW-sesonkimallisto sekä Kingsland Dressage, mm. Ihanat 100% KINGSLAND VILLAVILTIT! 
- Equestrian Stockholm ihanuudet 
- Derriere Equestrian ratsastajan alusvaatteet 
- Montarin Supersuositut ratsastushousut, myös softshellina
- erinomaisen hinta-laatusuhteen Harry's Horse & Equipage 
- SD Design suitset & otsapannat sekä bling-suojat 
- Kingsleyn saappaat, suitset, sekä SATULAT, kysy lisää! 
Jne.! Uutuuksia saapuu viikottain, tervetuloa tutustumaan! 

http://www.Just-Dressage.fi 
Just Dressage 
Sateenkuja 1
02100 Espoo (Tapiola) 
info@just-dressage.fi 
Facebook.com/justdressagefi 
Instagram: #justdressagefi