BLACK FRIDAY - BLACK WEEK Just Dressagella!

21.11.2018 22:00

Ensimmäiset Black Friday tarjoukset on jo julkaistu! 

Nro. 1: koko viikon 19.-25.11 saat KAIKKI saappaat -10% alennuksella! Ja lisäksi kaikkiin yli 500€ Kingsley saapasostoksiin saat kaupan päälle Kingsleyn nahkaiset kannusremmit, valitse yli 150 väristä! 

Nro. 2: Kingslandin untuvaliivi Tilley nyt sunnuntaihin saakka 175€ (norm. hinta 225€)! 

Nro. 3: nyt saat KAIKKI yläosat ratsastajalle -20%! Kaikki takit, paidat, liivit, kisatakit, fleecet, hupparit, sadetakit jne. nyt 20% alennuksella normaalihinnasta, aina sunnuntaihin saakka! Tervetuloa Just Dressagelle poimimaan parhaat, niin itsellesi kuin PUKINKONTTIIN! ???????? Tarjous myös verkkokaupasta: käytä kassalla koodia YLAOSAT20 (ei ä- vaan a-kirjaimella) ???? Tarjous ei koske tilaustuotteita (paitsi Lotus Romeon kisatakit) eikä jo alennettuja tuotteita. 

Nro. 4: Nyt myös kaikki loimet -20% !! Hyödynnä tarjous myymälässämme tai verkkokaupan kassalla koodilla Loimet20. Tarjous voimassa sunnuntaihin 25.11. ja se EI koske jo alennettuja tuotteita. 

Nro. 5; 

BLACK FRIDAY-tarjous; myymälästämme nyt pe-la 23.-24.11 KAIKKI* varastotuotteet -20% alennuksella! Nyt on erinomainen mahdollisuus uusia talvivaatteita, loimia, suitsia, hankkia lahjoja pukinkonttiin, päivittää kisatakki/frakki ensi kaudelle, uusia kypärä uuteen standardiin jne.! Alennus ei koske saappaita, tilaustuotteita (paitsi kisatakit/frakit), rehuja, satuloita eikä jo alennettuja tuotteita. Verkkokaupassa käytä Hevostuotteille alekoodia Hevoset20 ja Ratsastajan tuotteille alekoodia Ratsastaja20 saadaksesi alennuksen (tai tee tilaus soittamalla/sähköpostilla)!
.
Myymälässä myös LISÄÄ  yllätystarjouksia! Tervetuloa JD:lle!


#blackfriday #blackweek #talvitulee #tarjous #ratsastajat #ratsastajalle #kampanja #hevostarvikeliike #justdressage #justdressagefi #riders #equestrians #equestrianlife #equestrianstyle #joululahja #lahjavinkki #alennus #bf #ratsastus