ESS Next Generation takki Ice Blue

Tuotetiedot

  • Tuotenumero: 39148-39153
  • Tuotemerkki: Equestrian Stockholm
  • Varastossa
  • Toimitusaika-arvio: 1-4 päivää

Hinta: 117,00 €

Tarjous 70,20 € ALE 40 %

kpl

Tuotekuvaus

Supersuosittu Next Generation-takki tekee paluun; uudessa kuosissaan kauden värissä Ice Blue! Takki on valmistettu joustavasta materiaalista, joka yhdessä erinomaisen muotoonleikkauksen ansiosta tekee takista todella hyvin istuvan & imartelevan. Ulkomateriaali on likaa hylkivää, ja hieman hohtavaa, sisäpuolella pehmeä, mukava fleece. Takin vartalo-osan rakenne tekee siitä hieman hihoja lämpimämmän, ja antaa mukavasti ryhtiä vaatteelle. Hopeanvärinen YKK-vetoketju, ESS:n logovetimellä. Vasemmassa hihassa Equestrian Stockholmin metallinen, hopeanvärinen logolaatta. Erinomainen esim. liivin tai takin alla kylminä päivinä, tai pelkästään t-paidan päällä lämmittämässä kylminä kevät-kesä-syksy aamuina ja iltoina. Tyylikkyydestä tinkimättä, tämä takki on sekä elegantti että käytännöllinen! 

Kuten muissakaan Equestrian Stockholmin tuotteissa, ei tässäkään takissa ole käytetty eläinperäisiä materiaaleja - ei untuvaa, höyheniä tai oikeaa nahkaa, luonnonsuojelullisista syistä.  


Koot: XS-XL  
Väri: Ice Blue 

Huom! Koot ns. tyköistuvaa mallia; jos epäröit kahden välillä, ja haluat väljemmän mallin, valitse suurempi. Pesu: 30 asteessa, ei huuhteluainetta eikä valkaisuainetta, ei rumpukuivausta.   

Nyt viimeiset kappaleet kevään kausiväriä POISTOHINTAAN -30%! Huom.! Poistotuotteilla EI ole vaihto- eikä palautusoikeutta, olleet esillä myymälässä!