Tech Stirrups Aphrodite Koulujalustimet

Tuotetiedot

  • Tuotenumero: 1500002
  • Tuotemerkki: Tech stirrups
  • Varastossa
  • Toimitusaika-arvio: 1-5 päivää

Hinta: 139,00 €

kpl

Tuotekuvaus

Tech Stirrups Aphrodite Dressage - täydellinen koulujalustin! 

Italialaiset Tech Stirrups jalustimet ovat laadukkaat ja kestävät, tukevat & tyylikkäät patentoidut jalustimet. Alumiinijalustimen patentoitu Grip- pohjalaatta takaa ainutlaatuisilla harjanteillaan optimaalisen pidon saappaalle, ja vakauttaa näin jalkaa. Pohja on myös asennettu neljän asteen kallistuskulmaan, ohjaten jalkaa kevyesti oikeaan ratsastusasentoon. Jalustinhihnan aukko on muotoiltu niin, että jalustin kääntyy itsekseen oikein päin vapaana roikkuessaan; näin saat jalan helposti jalustimeen ilman että täytyy käsillä kääntää jalustinremmiä. 

Aphrodite Dressage-jalustin eroaa yleis/este jalustimesta niin, että koulujalustimen etu- ja takareunat ovat pyöristetyt, pohja on hieman paksumpi, ja jalustin hieman korkeampi (mahtuu koulusaappaan nilkka paremmin). Anodisoitu alumiini säilyttää värinsä. Tech Stirrupsien paino on keskitetty pohjaan, jolloin jalustin on vakaampi. 

Näillä jalustimilla saat paremman tuntuman hevoseen, kun voit luottaa siihen että jalustin pysyy jalassa ja tarjoaa sinulle tukea! 

Värit: kokonaan musta tai hopea 

Paino: 430g