Kingsley Poolosaapas London, 2 remmiä

Tuotetiedot

  • Tuotenumero: 64300574503999
  • Tuotemerkki: Kingsley Footwear
  • Varastossa
  • Toimitusaika-arvio: 1-65 päivää

Hinta: 689,00 €

kpl

Tuotekuvaus

Hollantilainen Kingsley valmistaa laadukkaat, toimivat ja tyylikkäät nahkatuotteet; aina anatomisista suitsista liikkeen salliviin huippusatuloihin ja istuviin, itsesi näköisiin saappaisiin. Miksi tyytyä vähempään? Kingsley - Suomessa yksinoikeudella Just Dressagelta.

Kingsleyn London-saappaat ovat näyttävät ja linjakkaat, Italiassa käsintehdyt nahkasaappaat. Saappaissa on etuvetoketju, ja tässä mallissa kaksi soljella kiinnitettävää remmiä (saappaan yläosassa sekä nilkan kohdalla). Kustomoiduissa versioissa voit valita remmien nahan värin & tyylin itse! Korkeampi ulkoreuna. Konjakinruskea, puukuvioitu pohja. Kingsleyn logo saappaiden yläosassa ulkopuolella. Tyylikkäät ja itsesi näköiset saappaat; niin vaativalle harrastajalle kuin ammattilaiskäyttöön! 

Saappaista löytyy todella runsaasti eri pituus/leveysvaihtoehtoja per jalankoko (peräti 28 eri kokoa!), ja halutessaan saappaat saa semi- tai täysin mittatilauksenakin. Kysy lisää! 

Standardihintaan sisältyviä nahanvärejä on 22, mukaan lukien 5 eri vettäpitävää nahkaa! 

Jalankoot: 34-46

Pituudet/leveydet: 28 eri pituus/leveys vaihtoehtoa per jalankoko, ks. mittataulukko kuvista.  


Saappaan hinta ALKAEN 675€. 

Saatavana runsaasti erilaisia kustomointeja sekä mittamuutoksia/mittatilaus, oman hinnastonsa mukaisesti.

Myymälästämme Espoon Tapiolasta löydät sovitettavaksi yleisimmät jalankoot. Kingsley London saappaiden toimitusaika on noin 8 viikkoa. Halutessasi myös pikatilaus lisämaksusta on mahdollinen. Voimme aina varmistaa haluamasi koon ja värin toimitusajan sinulle ennakkoon; ota meihin yhteyttä info@just-dressage.fi tai soita meille 040-6386814 . Autamme mielellämme löytämään juuri sinulle sopivat saappaat!