Kingsley Koulusaapas Capri

Tuotetiedot

  • Tuotenumero: 64300574503997
  • Tuotemerkki: Kingsley
  • Varastossa
  • Toimitusaika-arvio: noin 8 viikkoa päivää

Hinta: 820,00 €

kpl

Tuotekuvaus

Hollantilainen Kingsley valmistaa laadukkaat, toimivat ja tyylikkäät nahkatuotteet; aina anatomisista suitsista liikkeen salliviin huippusatuloihin ja istuviin, itsesi näköisiin saappaisiin. Miksi tyytyä vähempään? Kingsley - Suomessa yksinoikeudella Just Dressagelta.

Kingsleyn Capri Dressage-saappaat ovat näyttävät ja linjakkaat, käsintehdyt, superlaadukkaat nahkasaappaat. Saappaissa on etuvetoketju, korkea ulkoreuna sekä kova ulkokuori vakiona. Kustomoiduissa versioissa voit valita saappaiden nahan värin & tyylin itse! Konjakinruskea, puukuvioitu pohja osin korkkia, halutessasi myös täysin mustana. Kingsleyn logo saappaiden yläosassa ulkopuolella (kustomoitaessa mahdollisuus valita yläosan koristemalli listalta). Tyylikkäät ja itsesi näköiset saappaat; niin vaativalle harrastajalle kuin ammattilaiskäyttöön! 

Saappaista löytyy todella runsaasti eri pituus/leveysvaihtoehtoja per jalankoko (peräti 28 eri kokoa!), ja halutessaan saappaat saa semi- tai täysin mittatilauksenakin. 

Standardihintaan sisältyviä nahanvärejä on 22, mukaan lukien 5 eri vettäpitävää nahkaa! 

Jalankoot: 34-46

Pituudet/leveydet: 28 eri pituus/leveys vaihtoehtoa per jalankoko, ks. mittataulukko kuvista.   

Kustomointeja saatavana mm. omat nimikirjaimet saappaisiin, kiiltonahka, puolikiilto, eriväriset osat (varsi, nilkka, vetoketjun vieri, varpaankärki jne.) eläinkuoseja, metallinhohtoa, kokomittatilaus, puolimittatilaus jne.! 

TALVIUUTUUS 17/18: nyt saatavana myös kokonaan LAMPAANKARVALLA vuorattuna (lisähinta vain 54,90€)! 

Myymälästämme Espoon Tapiolasta löydät sovitettavaksi yleisimmät jalankoot. Kingsley London saappaiden toimitusaika on noin 8 viikkoa. Halutessasi myös pikatilaus (noin 3 viikkoa) 150€ lisämaksusta on mahdollinen. Voimme aina varmistaa haluamasi koon ja värin toimitusajan sinulle ennakkoon; ota meihin yhteyttä info@just-dressage.fi tai soita meille 040-6386814 . Autamme mielellämme löytämään juuri sinulle sopivat saappaat!