Casco Spirit-6 Dressage Floral Kypärä

Tuotetiedot

  • Tuotenumero: 17067036
  • Tuotemerkki: Casco
  • Varastossa
  • Toimitusaika-arvio: 1-15 päivää

Hinta: 415,00 €

Tarjous 249,00 € ALE 40 %

kpl

Tuotekuvaus

Cascon Spirit-6 Dressage Floral kypärä on kaunis, ylellinen & sporttinen ratsastuskypärä, jossa on kiiltävä keskipaneeli, jossa kukka-aiheinen hopeanharmaa kuvio koristeena. Kouluratsastajien suosikkimalli Spirit Dressagesta päivitetty, VG-1 standardin täyttävä huippulaadukas kypärä on kevyt, hyvin ilmastoitu, mukava päässä ja lisäksi vielä tyylikäs kuin mikä! 

Casco Spirit -sarja on useiden kansainvälisten ratsastusurheilijoiden testaama sekä valinta omaan käyttöönsä. Tässä kypärässä keveys ja maksimaalinen turvallisuus kulkevat käsi kädessä ykkösluokan ulkonäön kanssa. Kypärän Ergomatic size -pehmusteet säätyvät automaattisesti pään koon mukaan, ja yhdessä irroitettavien vaahtomuovipalojen kanssa ne takaavat sopivan istuvuuden. Casco Spirit on todella miellyttävä kypärä pitää päässä! HUOM! Tässä kypärässä ei ole Disk Fit -koon säätöä. 

Huipputeknologiaa edustava kuorirakenne mahdollistaa kypärän istuvuuden ns. matalalla, jolloin kypärä ei jää päälaelle keikkumaan, ja kevyenä kypäränä se ei häiritse ratsastustasi millään tavalla. 

Koot: S=54-56, M=57-58 ja L=59-62 cm.
Värit: Musta

Kypärä toimitetaan omassa, kestävässä kovakuorisessa kantolaukussaan. Mukana myös lyhyt vaihtolippa! 

Osa kokoja heti toimitukseen/myymälästä, osa tilauksesta. Tilauskokojen/värien toimitusaika on n.kaksi viikkoa. 

ALETUOTTEILLA EI VAIHTO- EIKÄ PALAUTUSOIKEUTTA !