ESS Next Generation Takki Navy

Tuotetiedot

  • Tuotenumero: 6003-6604
  • Tuotemerkki: Equestrian Stockholm
  • Varastossa
  • Toimitusaika-arvio: 1-4 päivää

Hinta: 117,00 €

kpl

Tuotekuvaus

Supersuosittu Next Generation-takki tekee paluun; uudessa kuosissaan kokonaan tummansinisenä! Takki on valmistettu joustavasta materiaalista, joka yhdessä erinomaisen muotoonleikkauksen ansiosta tekee takista todella hyvin istuvan & imartelevan. Ulkomateriaali on likaa hylkivää, ja hieman hohtavaa, sisäpuolella pehmeä, mukava fleece. Takin vartalo-osan rakenne tekee siitä hieman hihoja lämpimämmän, ja antaa mukavasti ryhtiä vaatteelle. Hopeanvärinen YKK-vetoketju, ESS:n logovetimellä. Vasemmassa hihassa Equestrian Stockholmin metallinen, hopeanvärinen logolaatta. Erinomainen esim. liivin tai takin alla kylminä päivinä, tai pelkästään t-paidan päällä lämmittämässä kylminä kevät-kesä-syksy aamuina ja iltoina. Tyylikkyydestä tinkimättä, tämä takki on sekä elegantti että käytännöllinen! 

Kuten muissakaan Equestrian Stockholmin tuotteissa, ei tässäkään takissa ole käytetty eläinperäisiä materiaaleja - ei untuvaa, höyheniä tai oikeaa nahkaa, luonnonsuojelullisista syistä. 

Koot: XS-XL 

Väri: Tummansininen 

Huom! Koot pienehköjä; jos epäröit kahden välillä, valitse suurempi. Mallit kuvissa ovat n. 170cm pitkiä, ja heillä on päällä koot XS sekä M. 

Pesu: 30 asteessa, ei huuhteluainetta eikä valkaisuainetta, ei rumpukuivausta.