Kingsley nivelsuitset Round Lacque

Tuotetiedot

  • Tuotenumero: 2592310177072
  • Tuotemerkki: Kingsley Saddles
  • Varastossa
  • Toimitusaika-arvio: 14-21 päivää

Hinta: 380,00 €

kpl

Tuotekuvaus

Kingsleyn huippulaadukkaat, käsintehdyt, muotoillut ja pyöröommellut nivelsuitset ovat todella laatuvalinta; niiden anatominen muotoilu ja kauneus ovat vertaansa vailla. Kingsleyn huippulaadukkaasta nahasta valmistetut suitset ovat aina tasapainotetut: saman verran painoa kummallakin puolella, sama etäisyys kiinnityskohtien välillä, aina muotoiltu niskahihna joka jättää tilaa korville, aina muotoiltu, kuolaimille tilaa jättävä pehmustettu, leveä turpahihna, aina huippulaatuista, kestävää nahkaa, muotoillulla allonmallisella otsapannalla, jossa Swarovskin kristallit. 


Nämä kauniit, käsintehdyt pyöröommellut nivelsuitset on suunniteltu kouluratsastajilta kouluratsastajille. Kaunis, leveä ja superpehmeä turpahihna on noin 4cm leveä, ja kapenee kohti kuolainta jättäen enemmän tilaa suupieleen ja vähentäen siten siitä kohtaa painetta, sekä estäen suupielen nipistymistä kuolainrenkaaseen. Muotoilu jättää myös tilaa poskiluun alapuolella kulkevalle hermolle. 

Innovatiivisesti suunniteltu suitsien niskahihna muotoilee täydellisesti hevosen pään muotoja: niskahihna on leveä ja pehmustettu, mutta se on myös nk. taivutettu eteenpäin, jättäen painon pois herkästä kallonpohjasta ja antaen näin hevosen paremmin kulkea niska korkeimpana kohtana. Näin myös korvien taakse kohdistuu mahdollisimman vähän painetta, jota tukee myös tavallista pidempi, aallonmallinen otsapanta, joka ei vedä niskahihnaa korvien päälle. Maksimaalisen mukavuuden vuoksi myös turpahihnan niskaremmi kulkee leveän niskaosan päällä, ei alla, jotta paine jakaantuu tasaisemmin. 

Suitsien ulkonäön viimeistelevät laadukkaan, pyöröommellun nahan, valoa heijastavan kiiltonahan sekä upean, lakeripintaisen Swarovskin kristallien koristellun otsapannan lisäksi myös mustat, huomaamattomammat RST metalliosat, jotka sallivat huomion kiinnittyä noihin muihin, upeisiin yksityiskohtiin. 

Koot: Full ja Cob  
Värit: mustat suitset, kirkkailla Swarovskeilla ja valkoisella turparemmin vuorauksella, tai mustat suitset, mustilla Swarovskeilla ja mustalla turparemmin vuorauksella.

HUOM! Tilaustuote; varastotilanteesta riippuen toimitusaika noin 2-3 viikkoa.