Kingsley nivelsuitset, pyöröommellut

Tuotetiedot

  • Tuotenumero: 2592310177045
  • Tuotemerkki: Kingsley
  • Varastossa
  • Toimitusaika-arvio: 14-21 päivää

Hinta: 340,00 €

kpl

Tuotekuvaus

Kingsleyn tyylikkäät, huippulaadukkaasta nahasta valmistetut käsintehdyt, pyöröommellut nivelsuitset ovat aina tasapainotetut: saman verran painoa kummallakin puolella, sama etäisyys kiinnityskohtien välillä, aina muotoiltu niskahihna joka jättää tilaa korville, aina muotoiltu, kuolaimille tilaa jättävä pehmustettu, leveä turpahihna, aina huippulaatuista, kestävää nahkaa, muotoillulla allonmallisella otsapannalla, jossa Swarovskin kristallit. 


Nämä kauniit, käsintehdyt nivelsuitset on suunniteltu kouluratsastajilta kouluratsastajille. Kaunis, leveä ja superpehmeä turpahihna on noin 4cm leveä, ja kapenee kohti kuolainta jättäen enemmän tilaa suupieleen ja vähentäen siten siitä kohtaa painetta, sekä estäen suupielen nipistymistä kuolainrenkaaseen. Muotoilu jättää myös tilaa poskiluun alapuolella kulkevalle hermolle. 

Innovatiivisesti suunniteltu suitsien niskahihna muotoilee täydellisesti hevosen pään muotoja: niskahihna on leveä ja pehmustettu, mutta se on myös nk. taivutettu eteenpäin, jättäen painon pois herkästä kallonpohjasta ja antaen näin hevosen paremmin kulkea niska korkeimpana kohtana. Näin myös korvien taakse kohdistuu mahdollisimman vähän painetta, jota tukee myös tavallista pidempi, aallonmallinen otsapanta, joka ei vedä niskahihnaa korvien päälle. Maksimaalisen mukavuuden vuoksi myös turpahihnan niskaremmi kulkee leveän niskaosan päällä, ei alla, jotta paine jakaantuu tasaisemmin. 

Suitsien Swarovskin kristallien koristellun otsapannan lisäksi myös mustat, huomaamattomammat RST metalliosat sallivat huomion kiinnittyä noihin muihin, upeisiin yksityiskohtiin. Suitsien mukana tulee pyöröommellut nahkaohjat, joissa stopparit 7cm välein. 

Koot: Full ja Cob
Suitsien nahan väri: Musta tai Chestnut-ruskea 
Otsapannan Swarovskien värit: Mustiin suitsiin kirkkaat tai mustat swarovskit, Chestnut-ruskeisiin kirkkaat tai ruskeat swarovskit 
Turparemmin pehmusteen värit: Mustiin suitsiin joko musta tai valkoinen, Chestnut-suitsiin joko suitsien värinen tai cream (beige). 

HUOM! Tilaustuote, toimitusaika n.2-3 viikkoa, yleisimmät värit nopeammin, erikoisvärit/yhdistelmät saattavat kestää viikon-kaksi pidempään valmistua. Valitse väri alasvetovalikosta suitsien väri-swarovskien väri (esim. Musta-musta on mustat suitset ja mustat kivet). Ja kerro tilauksesi lisätiedoissa haluamasi turparemmin pehmusteen väri :)