PS Nivelsuitset All in Revolution

Tuotetiedot

  • Tuotenumero: 211116-002
  • Tuotemerkki: PS of Sweden
  • Varastossa
  • Toimitusaika-arvio: 1-4 päivää

Hinta: 429,00 €

Tarjous 257,40 € ALE 40 %

kpl

Tuotekuvaus

PS of Swedenin anatomisesti muotoillut All in Revolution nivelsuitset. Suitsissa on upea, krokokuvioitu lakerinen, leveä ja superpehmeä, Air Foam topattu turpahihna. Turpahihnan ilmatoppaus tasaa turparemmin aiheuttamaa painetta, ja on erikoisleveä, 5cm. Mustissa suitsissa on tummanruskea lakeritere, ja ruskeissa suitsissa musta lakeritere turparemmin sisäpuolilla. 


Kaikissa PS of Swedenin suitsissa on patentoitu, leveä ja pehmustettu, anatomisesti muotoiltu niskaosa, joka jättää paremmin tilaa hevosen korville, ja vähentää painetta niskasta.

All in suitsissa on pyöröommellut poskiremmit, ja PS:n patentoima ns. kehto-rakenne: voit valita kiinnitätkö kuolaimet tavallisesti poskiremmeihin, vai käytätkö poskiremmeissä olevaa joustavaa ns. kehtoa, jolloin kuolaimet hieman joustavat poskiremmien päässä, ja niskaan kohdistuva paine vähenee. 

Mukana tuleva otsapanta on pyöröommeltua nahkaa, ja siinä on PS:n oma, patentoitu Click it-design; voit helposti avata ja vaihtaa otsapannan purkamatta suitsia osiin! Erikseen myytävänä useita erilaisia, koristeellisempia otsapantoja. 


Koot: cob, full ja x-full

Värit: musta ja ruskea
HUOM!! POISTUVA TUOTE - Alennus 30%, ei vaihto eikä palautusoikeutta (ollut myymälässä esillä). Vain varastokappaleet; alennus ei koske tilauskokoja/värejä.