Kingsley Lampaankarva kouluvyöhön

Tuotetiedot

  • Tuotenumero: 665904600228
  • Tuotemerkki: Kingsley
  • Varastossa
  • Toimitusaika-arvio: 1-4 päivää

Hinta: 199,00 €

kpl

Tuotekuvaus

Kingsleyn ihanan pehmeä, laadukas lampaankarvapehmuste on Mattesin Kingsleylle valmistama, suunniteltu erityisesti täysin yhteensopivaksi Kingsleyn anatomisen kouluvyön kanssa. Lampaankarvapehmuste auttaa ehkäisemään hiertymiä, vähentää karvojen katkeilua sekä tasaa painetta entisestään, jolloin esim. painevammojen riski pienenee. Lampaankarva myös jättää ilmakerroksen hevosen ja vyön väliin, ja yhdessä lampaankarvan hikeä imevän ominaisuuden kanssa tällöin ei keräänny niin paljoa lämpöä satulavyön kohdalle hengittävän lampaankarvan vuoksi. 


Lampaankarvapehmusteen paikallaan pysyminen on varmistettu kolmella tavalla: 1) vyön ulkopuolelle tuleva joustava resori 2) kaksi velcro-tarranauhakiinnikettä vyön yli ulkopuolella sekä 3) pehmusteen molemmissa päissä on nahkaiset läpät, joista vastinhihnat pujotetaan läpi. Näin pehmuste ei valu, kierry eikä pyöri. 

Kaikki Kingsleyn tuotteet myy Suomessa yksinoikeudella Just Dressage. 

Koot: 50cm, 60cm ja 70cm sekä tilauksesta (ja tulossa myöhemmin varastoon) myös 80cm
Värit: Natural ja Musta. Tilauksesta myös Ruskea sekä Valkoinen.

Halutessasi tilata tilauskokoja/värejä ota meihin yhteyttä info@just-dressage.fi ! Toimitusaika saatavuudesta riippuen noin kaksi viikkoa.