DE G-String alushousut

Tuotetiedot

  • Tuotenumero: 80001005
  • Tuotemerkki: Derriere Equestrian
  • Varastossa
  • Toimitusaika-arvio: 1-4 päivää

Hinta: 19,90 €

kpl

Tuotekuvaus

DE G-String alushousut ovat samasta ihanan kevyestä, hengittävästä & kosteuden pinnalle siirtävästä teknisestä materiaalista valmistetut kuin kaikki muutkin Derrieren alusvaatteet. Värinä nude maastoutuu parhaiten esim. valkoisten kisahousujen alle! Derrieren G-string on valmistettu ratsastajien toivomuksesta: niille ratsastajille joilla kaikki muut alushousut 'menevät sumppuun' ja alkavat siten hiertää; Derriere G-string on pehmeä, leveä, ja joustava, ja käsitellyt saumat mahdollisimman huomaamattomat sekä hiertämättömät. Super laadukkaat urheilualushousut! 


Väri: Nude
Koot: S, M ja L 

Pesu: 30 asteessa, ei huuhteluainetta. Suosittelemme pesua teknisten vaatteiden pesuun tarkoitetulla, nestemäisellä pesuaineella, esim. Quickstar. Huom! Älä jätä teknisiä vaatteita pitkäksi aikaa likaisina (hikisinä) pyykkikoriin, hiki vahingoittaa teknistä kangasta! 

HUOM! Alusvaatteilla EI ole vaihto- eikä palautusoikeutta, hygieniasyistä! Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta tai koosta, ota meihin yhteyttä ENNEN ostoa info@just-dressage.fi