Kingsley Special Kankisuitset

Tuotetiedot

  • Tuotenumero: 2592310176999
  • Tuotemerkki: Kingsley
  • Varastossa
  • Toimitusaika-arvio: 1-14 päivää

Hinta: 420,00 €

kpl

Tuotekuvaus

Just Dressagelta saat ainoana Suomessa Kingsleyn anatomisesti muotoillut, tasapainotetut kanki- ja nivelsuitset! Nämä huippulaadukkaasta nahasta valmistetut suitset ovat aina tasapainotetut: saman verran painoa kummallakin puolella, sama etäisyys kiinnityskohtien välillä, jottei suitsista aiheudu herkille hevosille pään kallistelua suitsien vinoudesta tai toispuolisuudesta. Kingsleyn suitsissa on aina muotoiltu niskahihna joka jättää tilaa korville, ja aina muotoiltu, kuolaimille tilaa jättävä pehmustettu, leveä turpahihna, sekä ne ovat aina huippulaatuista, kestävää nahkaa, allonmallisella otsapannalla, jossa Swarovskin kristallit. 

Kingsleyn Special-kankisuitset ovat todella jotakin ainutlaatuista. Käsintehdyt laadukkaasta nahasta, näissä suitsissa on erikoismuotoiltu turpahihna, eikä ollenkaan perinteistä leukahihnaa. Special malli on suunniteltu kouluratsastajien toimesta, kouluratsastajille, ja se helpottaa jakamaan suitsien aiheuttama paineen tasaisemmin. Erityisesti leuka saa tilaa rentoutua, jolloin hevonen on levollisempi ja hyväksyy suitset ja niiden käytön paremmin, kun perinteinen leukaremmi on poistettu ja turparemmin hihnassa on liikkuvuutta salliva rengas. Special-mallin turparemmissä on kahden remmin ansiosta enemmän säätövaraa, tasapuolisesti, sekä myös ylemmän ja alemman remmin etäisyyttä toisistaan voi säätää. Pehmustettu, n.4cm leveä turparemmi on muotoiltu antamaan tilaa kuolaimille, jotteivät ne nipistä herkkää suunympärysihoa, ja muotoilunsa ansiosta turparemmi myös jättää tilaa poskiluun alla kulkevalle hermolle. 

Innovatiivisesti suunniteltu suitsien niskahihna muotoilee täydellisesti hevosen pään muotoja: niskahihna on leveä ja pehmustettu, mutta se on myös nk. taivutettu eteenpäin, jättäen painon pois herkästä kallonpohjasta ja antaen näin hevosen paremmin kulkea niska korkeimpana kohtana. Näin myös korvien taakse kohdistuu mahdollisimman vähän painetta, jota tukee myös tavallista pidempi, aallonmallinen otsapanta, joka ei vedä niskahihnaa korvien päälle. Maksimaalisen mukavuuden vuoksi myös turpahihnan niskaremmi kulkee leveän niskaosan päällä, ei alla, jotta paine jakaantuu tasaisemmin. 

Suitsien ulkonäön viimeistelevät laadukkaan nahan ja Swarovskin kristallien lisäksi myös mustat, huomaamattomammat RST metalliosat. 

Erityisesti suosittelemme näitä suitsia kaikille herkkiksille, tasapainoitettuina ja muotoiltuina ne ovat miellyttävämmät hevoselle päässä, ja erikoismallisen turparemmin vuoksi ne jättävät enemmän tilaa leualle sekä pään alueen hermoille. Tämä malli on tuonut apua monille kuolaimen pureskelijoille, suutaan aukoville, päätään vinoon kääntäville jne., tai muuten vaan herkille hevosille. Suitset eivät poista tarvetta tarkistaa hampaistoa, ratsastustyyliä tai sitä etteikö hevosella ole jokin vika/sairaus miksi se käyttäytyy ns. epätoivottavasti, mutta jos nämä kaikki on jo tutkittu, voi anatomisista, liikkeen paremmin sallivista tasapainotetuista suitsista todella löytyä se viimeinen, puuttuva apu! 

Koot: Cob, Full sekä tilauksesta X-full 
Värit; Musta, kirkkailla swarovskeilla tai Musta, mustilla swarovskeilla

Tilaustuotteiden toimitusaika n. 2 viikkoa (poislukien X-fullit, jotka tehdään tilauksesta, kysy niiden saatavuudesta tarkemmin meiltä, vastaamme mielellämme!)  info@just-dressage.fi 

HUOM! Kingsley-Special suitset myydään ilman ohjia!