SBS Thrush Stop

SBS Thrush Stop, tutkitusti tehokas sädemädän hoitoaine!

Tuotetiedot

  • Tuotenumero: 7470001071
  • Tuotemerkki: SBS
  • Ei saatavilla
  • Toimitusaika-arvio: 1-4 päivää

Tuotekuvaus

SBS Thrush Stop on tutkitusti tehokas sädemädän hoitoaine. Ei sisällä syöpää aiheuttavia aineita, ei tuhoa tervettä uutta kavion kasvua. Ohjeen mukaan käytettynä kuivattaa sädemädän ja tappaa sekä aerobiset että anaerobiset bakteerit. SBS Thrush stopin aktiivinen ainesosa sitoutuu kavionproteiinin ja saa aikaan pitkäkestoisen suojan.

OIREET: Sädemätä on hevosen kaviosairaus, joka ilmenee mm. paksuna, mustana märkivänä pahanhajuisena vuotona, pehmentyneinä, imelän tuoksuisina säteinä, syventyneellä keskiuurteella, repalaisilla, aroilla säteillä jne. Hevonen voi myös ontua pahan sädemädän vuoksi. SBS Thrush stop tappaa bakteereja, sieniä ja hiivaa joka aiheuttaa sädemätää ja muita kavion seinämän,  anturan ja säteen tulehduksia. 

KÄYTTÖOHJEET:

Puhdista kavio kaviokoukulla & harjaamalla veden kanssa kavionpohja, ja kaada (purista nokkapullosta) Thrush Stoppia säteen uurteeseen työntämällä varovaisesti nokka uurteeseen jotta saat ainetta uurteen pohjalle saakka. Purista SBS Thrush stoppia myös repaleisiin kohtiin sekä säteen reunoille. Pyydä kengittäjääsi vuolemaan kengityksen yhteydessä repaleiset ja kuolleet alueet ennen SBS Thrush Stopin lisäämistä.

Käytetään kerran vuorokaudessa, ja käyttöä jatketaan kunnes tuloksia saavutetaan. Voit myös laittaa Thrush stoppia kaviokoukulla & -harjalla puhdistettuun kavionpohjaan & säteeseen ennen ratsastusta, sekä lisäksi yötä vasten pestä kavion & laittaa uudestaan thrush stoppia, jotta kaviossa pysyy mahdollisimman puhdas, kuiva ja antibakteerinen tila, jotta sädemätäbakteeri saadaan häädetyksi. 

Käyttö tulehduksen estämiseksi: käytetään kerran viikossa märissä olosuhteissa ja kerran kahdessa viikossa kuivissa olosuhteissa.

Voidaan käyttää myös kengityksessä anturaan ja säteeseen ennen pohjallisen ja/tai silikonitäytteen lisäystä. 

 VAROITUS: Käytetään vain ulkoisesti. Varottava tuotteen joutumista silmiin. Silmät huuhdottava hyvin vedellä jos kosketuksissa aineen kanssa.

HUOM! Sädemädän hoito edellyttää pitkäkestoista hoitoa, ja vaiva uusii helposti jos eivät sädemädän aiheuttavat olosuhteet (esim. likainen, märkä tarha tai karsina jne.) muutu. Muista siis pitää huolta kavioiden lisäksi myös karsinan & tarhan puhtaudesta, jotta sädemätä ei uusisi.