Casco Spirit Crystal Kypärä

Tuotetiedot

  • Tuotenumero: 1590-3410
  • Tuotemerkki: Casco
  • Varastossa
  • Toimitusaika-arvio: 1-4 päivää

Hinta: 429,00 €

Tarjous 257,40 € ALE 40 %

kpl

Tuotekuvaus

Cascon Spirit-6 Crystal kypärä on kaunis, ylellinen & sporttinen ratsastuskypärä, jossa on sivussa Spirit-sarjan logo koristeltuna Swarovskin kristalleilla. Kouluratsastajien suosikkimalli Spirit Dressagesta päivitetty, VG-1 standardin täyttävä huippulaadukas kypärä on kevyt, hyvin ilmastoitu, mukava päässä ja lisäksi vielä tyylikäs kuin mikä! 


Casco Spirit -sarja on useiden kansainvälisten ratsastusurheilijoiden testaama sekä valinta omaan käyttöönsä. Tässä kypärässä keveys ja maksimaalinen turvallisuus kulkevat käsi kädessä ykkösluokan ulkonäön kanssa. Kypärän Ergomatic size -pehmusteet säätyvät automaattisesti pään koon mukaan, ja yhdessä irroitettavien vaahtomuovipalojen kanssa ne takaavat sopivan istuvuuden. Casco Spirit Crystal on todella miellyttävä kypärä pitää päässä! HUOM! Tässä kypärässä ei ole Disk Fit -koon säätöä. 

Huipputeknologiaa edustava kuorirakenne mahdollistaa kypärän istuvuuden ns. matalalla, jolloin kypärä ei jää päälaelle keikkumaan, ja kevyenä kypäränä se ei häiritse ratsastustasi millään tavalla. 

Koot: S=54-56, M=57-58 ja L=59-62 cm.
Värit: Musta, Navy, Choco tai Ruskea 

Kypärä toimitetaan omassa, kestävässä kovakuorisessa kantolaukussaan. Mukana myös lyhyt vaihtolippa! 

Osa kokoja heti toimitukseen/myymälästä, osa tilauksesta. Tilauskokojen/värien toimitusaika on n.kaksi viikkoa. 


ALETUOTTEILLA EI VAIHTO- EIKÄ PALAUTUSOIKEUTTA !