DE Padded Panty, naisten pehmustetut alushousut

Tuotetiedot

  • Tuotenumero: 80001003
  • Tuotemerkki: Derriere Equestrian
  • Varastossa
  • Toimitusaika-arvio: 1-4 päivää

Hinta: 54,90 €

kpl

Tuotekuvaus

Istuvat, laadukkaat, tekniset ja pehmustetut naisten ratsastusalushousut Derriere Equestrianilta on TEHTY ratsastajilta ratsastajille. Huippulaadukkaat Derriere Equestrianin alushousut on suunniteltu yksinomaan ratsastukseen: vähentävät hiertymiä & hankaumia, ja parantavat istuntaasi kun voit keskittyä olennaiseen! Todellista mukavuutta ja tyylikkyyttä ratsastukseen.


DE Padded Panty on naisten ns. perinteisen mallinen (tai-mallinen), optimaalisesti pehmustettu ratsastusalushousu. Huippulaadukkaat alushousut on suunniteltu ratsastukseen, ratsastajilta ratsastajille, lääkäreiden & fysioterapeuttien valvonnassa sekä jatkuvan testauksen ja uudistusten tulosta. Tekninen urheilumateriaali siirtää iholta kosteuden pintaan, estäen näin hikeä alkamasta hiertää kankaan sisäpinnassa. Saumoja on mahdollisimman vähän, ja ne ovat mahdollisimman hiertämättömät (esim. hitsattuja). Joustava, unelmankevyt kangas on todella miellyttävä ihoa vasten! Optimaalinen, patentoitu pehmuste on tehty useista eri kerroksista eri vahvuista & paksuista erikoispolymeeriseosta, joka on paitsi hiertämätön, niin vaimentaa iskuja, on hengittävä, antibakteerinen ja äärimmäisen joustava & mukava. Kehitetty nimenomaan ratsastukseen; ei ole liian paksu eikä pökkelö, eikä missään tapauksessa hankaloita tunnettasi hevoseen; vaan auttaa sinua keskittymään olennaiseen ja ratsastamaan paremmin! 

Värit: musta, valkoinen, liila ja nude 
Koot: S, M, L ja XL
Koot menevät suurinpiirtein vastaten ratsastushousuissa kokoja S=34-36, M=38-40, L=42-44 ja XL=46.

Pesu: 30 asteessa, ei huuhteluainetta. Suosittelemme pesua teknisten vaatteiden pesuun tarkoitetulla, nestemäisellä pesuaineella, esim. Quickstar. Huom! Älä jätä teknisiä vaatteita pitkäksi aikaa likaisina (hikisinä) pyykkikoriin, hiki vahingoittaa teknistä kangasta! 

HUOM! Alusvaatteilla EI ole vaihto- eikä palautusoikeutta, hygieniasyistä! Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta tai koosta, ota meihin yhteyttä ENNEN ostoa info@just-dressage.fi 

Sananen vielä Derriere Equestrianin Brand ambassadeurilta, Carl Hesteriltä: 
"“The Derriere Equestrian Underwear is, without question, a first of such quality and style for the rider. When you are riding up to seven horses a day these undergarments are an essential item. I love the styling of the male shorty’s, the fabric is exceptionally comfortable and the finished garment very well made. I am looking forward to the Derriere product sponsorship and supporting such an innovative business. Every rider should be wearing them!”