Yhteystiedot

Just Dressage

Sateenkuja 1

02100 Espoo (Tapiola)

Puhelin: 040-6386814 

Sähköposti: info@just-dressage.fi 

www.Just-Dressage.fi 

Facebook.com/justdressagefi 

Instagram: #justdressagefi 

 

Myymälän aukioloajat: 

Ma-Pe: klo 10.00-18.00 

La: klo 10.00-15.00

Sunnuntaisin suljettu. 

HUOM.! Pääsiäisen aukioloajat: 

to 18.4. avoinna klo 10-18

pe 19.4. SULJETTU 

la 20.4. avoinna klo 10-15

su 21.4. SULJETTU

ma 22.4. SULJETTU 

ti 23.4 eteenpäin avoinna taas normaalisti. 

 

Just Dressagen myymälän löydät Länsiväylän kupeesta, Espoon Tapiolasta os. Sateenkuja 1, 02100 Espoo! 

Myymälässä on esillä sekä myynnissä paikan päällä kattava osa valikoimastamme, sekä jatkuvasti saatavilla myös esim. St Hippolyten että Eggersmannin laadukkaita rehuja. Myymälään olet tervetullut ostoksille, taikka noutamaan verkkokaupasta tehdyn tilauksesi kuluitta, tekemään palautuksen tai ihan vaan ostoksille kahvikupin äärelle. Lämminhenkinen liiketilamme sisältää mm. espressokoneen sekä nojatuolit, voit istua katselemaan tuotteita tai kuvastoja ja autamme Sinua asiantuntemuksella valitsemaan juuri teille sopivat varusteet ja tarvikkeet. Etsimme myös kattavalta jälleenmyyjäverkostoltamme Sinulle kaipaamasi tuotteen, jos sitä ei juuri nyt ole meillä saatavilla. Tai jos olet pitkään etsinyt jotakin tiettyä tuotetta tai kokoa, mutta tuntuu että se puuttuu Suomen markkinoilta; kerro meille ja me etsimme sen puolestasi!

Voit myös valita verkkokauppaostoksillesi toimitustavaksi veloituksettoman noudon, ja olet tervetullut noutamaan tilauksesi meiltä, osoitteesta Sateenkuja 1, 02100 Espoo, liikkeen aukioloaikoina.

Löydät meidät myös Facebookista; www.facebook.com/justdressagefi ; Facebookista löydät aina ajankohtaisimmat tarjoukset sekä lisätyt aukioloajat! Olemme myös Instagramissa; kurkkaa mitä löytyy hashtagin #justdressagefi takaa, ja tutustu tuotteisiimme & reissuihimme itse ottamiemme kuvien myötä!