Poistuva tuote: DE Padded shorty naisten, vanha malli

Tuotetiedot

  • Tuotenumero: 64300574504006
  • Tuotemerkki: DE
  • Ei saatavilla
  • Toimitusaika-arvio: 1-4 päivää

Tuotekuvaus

Poistoerä Derrieren alushousuja: Derrieren mitoitus on muuttunut, ja myymme nyt pois vanhan mitoituksen tuotteet (keltainen vyötärönauha). HUOM! Uudet koot ovat hieman isompia kuin nämä edelliset, eli sama koko kuin uudesta mallista ei välttämättä päde vanhoissa! Alennus koskee AINOASTAAN näitä poistuvia, vanhan mitoituksen mallisia housuja, EI uusia kokoja (joissa nudenvärinen vyötärönauha!) 


Poistuvien kokojen ohjeellinen kokotaulukko: XS/S = 34-36, M= 38-40 L/XL= 42-44

Huomaathan ettei alushousuissa ole vaihto- eikä palautusoikeutta! 

Huippulaadukkaat Derriere Equestrianin alushousut on suunniteltu yksinomaan ratsastukseen: vähentävät hiertymiä & hankaumia, ja parantavat istuntaasi kun voit keskittyä olennaiseen! Todellista mukavuutta ja tyylikkyyttä ratsastukseen. 

Padded shorty on naisten ns. bokserimallinen, optimaalisesti pehmustettu ratsastusalushousu lyhyillä lahkeilla. Huippulaadukkaat alushousut on suunniteltu ratsastukseen, ratsastajilta ratsastajille, lääkäreiden & fysioterapeuttien valvonnassa sekä jatkuvan testauksen ja uudistusten tulosta. Tekninen urheilumateriaali siirtää iholta kosteuden pintaan, estäen näin hikeä alkamasta hiertää kankaan sisäpinnassa. Saumoja on mahdollisimman vähän, ja ne ovat
mahdollisimman hiertämättömät (esim. hitsattuja). Joustava, unelmankevyt kangas on todella miellyttävä ihoa vasten! Optimaalinen, patentoitu pehmuste on tehty useista eri kerroksista eri vahvuista & paksuista erikoispolymeeriseosta, joka on paitsi hiertämätön, niin vaimentaa iskuja, on hengittävä, antibakteerinen ja äärimmäisen joustava & mukava. Kehitetty nimenomaan ratsastukseen; ei ole liian paksu eikä pökkelö, eikä missään tapauksessa hankaloita tunnettasi hevoseen; vaan auttaa sinua keskittymään olennaiseen ja ratsastamaan paremmin!

Pesu: 30 asteessa, ei
huuhteluainetta. Suosittelemme pesua teknisten vaatteiden pesuun tarkoitetulla, nestemäisellä pesuaineella, esim. Quickstar. Huom! Älä jätä teknisiä vaatteita pitkäksi aikaa likaisina (hikisinä) pyykkikoriin, hiki vahingoittaa teknistä kangasta!  HUOM! Alusvaatteilla EI ole
vaihto- eikä palautusoikeutta
, hygieniasyistä! Jos sinulla on kysyttävää
tuotteesta tai koosta, ota meihin yhteyttä ENNEN ostoa

info@just-dressage.fi