Casco Mistrall-2 Floral Kypärä

Tuotetiedot

  • Tuotenumero: 1557-240117
  • Tuotemerkki: Casco
  • Varastossa
  • Toimitusaika-arvio: 1-4 päivää

Hinta: 149,00 €

Tarjous 111,75 € ALE 25 %

kpl

Tuotekuvaus

Casco Mistrall-2 Floral on moderni, kevyt ja suojaava ratsastuskypärä. 

Taattua turvallista saksalaista Cascon laatua. Kypärän kokoa voi säätää helposti niskassa olevan diskfit-säätörullan avulla, kypärän ollessa päässä. Kaunis hopeanharmaa kukkakuviointi helmassa & takana koristeena. 


Koot: S/M (55-57) ja M/L (58-60)

Huipputeknologiaa oleva kuorirakenne mahdollistaa hyvän istuvuuden päähän, eikä kypärä jää kenottamaan päälaelle. Kypärä on myös todella hyvin ilmastoitu, uuden Fresh Air Ventilation -ilmastointisysteemin ansiosta.

Mistrall-mallin kypäröihin on myös saatavana erikseen tilaamalla erivärisiä My Style -heijastinnauhoja, joilla voit vaihtaa tehosteväriä oman tiimisi tai päivän outfittiin sopivaksi. Mistrall-malleihin on myös erikseen saatavilla lisavarusteena talvihuppu.

VG1-turvastandardin mukainen kypärä. 

Väri: musta


Just Dressagen verkkokaupan 3-vuotissynttäreiden kunniaksi erikoistarjouksia verkkokaupassa: vain varastotuotteista, ja vain su 11.2 saakka! Esim. kaikki talven toppatakit, -liivit ja housut nyt vähintään -25%, sekä kaikki Cascon kypärät (vain varastokappaleet) nyt poistoalessa -25%! Lisäksi yllätyslahja kaupan päälle, kaikkiin yli 50€ arvoisiin 6.-11.helmikuuta tehtyihin verkkokauppatilauksiin!