PS Kankisuitset Paragon Revolution

Tuotetiedot

  • Tuotenumero: 211116-008
  • Tuotemerkki: PS of Sweden
  • Varastossa
  • Toimitusaika-arvio: 1-14 päivää

Hinta: 472,50 €

Tarjous 330,75 € ALE 30 %

kpl

Tuotekuvaus

PS of Swedenin anatomisesti muotoillut kankisuitset Paragon Revolution on suuniteltu antamaan enemmän tilaa hevosen suun liikkeille. Yksinkertaisen tyylikkäät ja toiminnalliset Paragon kankisuitset on kehitetty suosituista Jump Off-nivelsuitsista yhdessä kouluratsastaja Nina Hoffmanin kanssa. Suitsien turparemmin innovatiivinen muotoilu sallii kangilla ratsastettaville kouluhevosille saman mukavuuden ja vapauden suun poskiluiden ja herkkien hermopäiden alueelle kuin mitä Jump off sallii nivelsuitsina. 

Paragon kankisuitsien erikoismuotoiltu turparemmi on suunniteltu erityisesti sallimaan hevosen suulle liikkumisvapaus. Erittäin pehmeä, 4.5cm leveä pullback-turparemmi kiinnittyy tavallista ylemmäs, jolloin ei muodostu painetta turparemmistä poskia ja hampaita vasten. 

PS:n patentoitu, ertyisen pehmustettu niskakappale on erityisen leveä, ja se jättää reilusti tilaa hevosen korville. 

Poskiremmit on pyöröommeltu, ja niissä on piilolukot sekä PS:n nk. kehto-muotoilu (patentti haussa), jonka ansiosta voit kiinnittää kuolaimet joustavaan osaan poskiremmissä, joka osaltaan myös vähentää painetta hevosen niskasta. Voit itse valita kiinnitätkö kuolaimet perinteisesti, vai käytätkö joustavaa kehto-osaa. 

Paragon suitsissa on tasainen otsapanta, jossa on myös PS:n oma, Click It-mekanismi: voit vaihtaa otsapantaan näppärästi nepparin ansiosta, purkamatta koko suitsia osiin! 

Koot: full (HUOM! Paragonin Full on _pieni_ full-koko. Jos hevosesi on ns. normaali full, ehkä vaatii joskus isomman otsapannan/turpahihnan tms., tarvitset Paragonista silloin X-full koon, joka on tilattavissa) 
Värit: musta

Tilauksesta coot Cob, Full ja X-full, ja värit musta sekä ruskea. Poistoalessa VAIN 1kpl mustaa Full-kokoa (pientä kokoa!). 

JOULUKALENTERITARJOUS: varastokappaleet nyt poistoalessa -30%! 
Huom.! Ei vaihto- tai palautusoikeutta, valikoimamme uudistuu ja poistamme osan myymälämalleja. Myytävät tuotteet ovat olleet esittelykappaleita (uutta vastaava kunto, olleet myymälässä esillä). Alennus ei koske tilauskokoja/värejä. 

HUOM! PS of Swedenin kaikki suitset myydään ilman ohjia!