Casco Champ Kypärä

Tuotetiedot

  • Tuotenumero: 16067033
  • Tuotemerkki: Casco
  • Varastossa
  • Toimitusaika-arvio: 1-15 päivää

Hinta: 239,00 €

Tarjous 179,25 € ALE 25 %

kpl

Tuotekuvaus

Cascon kypärä Champ 6 on laadukas, kevyt, turvallinen & hyvin ilmastoitu kypärä!

Cascon Champ-kypäräsarja on sporttinen & turvallinen mallisto. Kypärän keveys ja maksimaalinen turvallisuus yhdistyy ykkösluokan ulkonäköön. Cascon huipputeknologinen kevyt mutta kestävä kuorirakenne, jossa on 10 ilmastointireikää, joiden lisäksi kypärän lämpötilaa säätelee 3-kammiosysteemi, jonka ansiosta tällä kypärällä ei tule liian kuuma, muttei myöskään herkästi palele talvikeleillä. Ergomatic size -pehmusteet säätyvät automaattisesti pään koon mukaan (sisäänrakennettu kumijousto) ja takaavat optimaalisen istuvuuden erimallisiin päihin. Champ-mallissa ei ole Disk Fit -koon säätöä (säädettävää rullaa). Todella kevyt ja miellyttävä pitää päässä!

Kypärä toimitetaan omassa kovassa, tyylikkäässä kantolaukussaan. Mukana sekä lyhyt että pidempi lippa; molemmissa flip up-funktio. Kypärään saa tilattua lisävarusteina esim. talvivuoren, kypärään kiinnitettävät korvaläpät tai suojalasit; ota yhteyttä info@just-dressage.fi tilataksesi lisävarusteita!

Casco Champ kypärän koot ovat päänympärykselle S=54-56, M=57-58 tai L=59-62 cm.

Casco Champ kypärä on uuden, kypäröiden VG01 normin mukainen! Soveltuu siis myös kisakäyttöön tämän hetkisten (07/2017) standardien mukaisesti. 

Värit: Musta, Navy, Ruskea 

HUOM! Tilauskoot/värit on merkitty alasvetovalikossa "-Tilaust.", niiden toimitusaika on noin 2 viikkoa. 
Just Dressagen verkkokaupan 3-vuotissynttäreiden kunniaksi erikoistarjouksia verkkokaupassa: vain varastotuotteista, ja vain su 11.2 saakka! Esim. kaikki talven toppatakit, -liivit ja housut nyt vähintään -25%, sekä kaikki Cascon kypärät (vain varastokappaleet) nyt -25%! Lisäksi yllätyslahja kaupan päälle, kaikkiin yli 50€ arvoisiin 6.-11.helmikuuta tehtyihin verkkokauppatilauksiin!