Yhteystiedot

Just Dressage

Huom.! Ke 21.6 lähtien UUSI OSOITE:

Sateenkuja 1

02100 Espoo

Puhelin: 040-6386814 

Sähköposti: info@just-dressage.fi 

www.Just-Dressage.fi 

Facebook.com/justdressagefi 

Instagram: #justdressagefi 

 

Just Dressagen myymälä muuttaa Espoon Tapiolaan, os. Sateenkuja 1, 02100 Espoo! 

Myymälässä on esillä sekä myynnissä paikan päällä kattava osa valikoimastamme, sekä jatkuvasti saatavilla myös esim. St Hippolyten että Eggersmannin laadukkaita rehuja. Myymälään olet tervetullut ostoksille, taikka noutamaan verkkokaupasta tehdyn tilauksesi kuluitta, tekemään palautuksen tai ihan vaan ostoksille kahvikupin äärelle. Lämminhenkinen liiketilamme sisältää mm. espressokoneen sekä nojatuolit, voit istua katselemaan tuotteita tai kuvastoja ja autamme Sinua asiantuntemuksella valitsemaan juuri teille sopivat varusteet ja tarvikkeet. Etsimme myös kattavalta jälleenmyyjäverkostoltamme Sinulle kaipaamasi tuotteen, jos sitä ei juuri nyt ole meillä saatavilla. Tai jos olet pitkään etsinyt jotakin tiettyä tuotetta tai kokoa, mutta tuntuu että se puuttuu Suomen markkinoilta; kerro meille ja me etsimme sen puolestasi!

Voit myös valita verkkokauppaostoksillesi toimitustavaksi veloituksettoman noudon, ja olet tervetullut noutamaan tilauksesi meiltä, osoitteesta Sateenkuja 1, 02100 Espoo, liikkeen aukioloaikoina. 

 

HUOM.! Viikolla 14 Tampereen-messujen vuoksi POIKKEUSAUKIOLOJAT: 

6.4 Perjantai         11.00-18.00

7.4 Lauantai          11.00-15.00

Muuten avoinna normaalisti. Huom.! Iso osa myymälän tuotteista on jo pakattu/viety Tampereelle, joten myymälässämme hyvin rajoitettu määrä tuotteita! Messuilta palaavat tuotteet ovat jälleen myymälässämme 9.4.2018 Maanantaina. Verkkokauppamme toimii normaalisti, mutta postitukset ke-su välillä tehtyihin tilauksiin tehdään ma 9.4 lähtien, ja osa tuotteista saatetaan myydä loppuun messuilla!

TERVETULOA Tampereen Hevoset- messuille la-su 7.-8.4, osastollemme A30! 

 

Löydät meidät myös Facebookista; www.facebook.com/justdressagefi ; Facebookista löydät aina ajankohtaisimmat tarjoukset sekä lisätyt aukioloajat! Olemme myös Instagramissa; kurkkaa mitä löytyy hashtagin #justdressagefi takaa, ja tutustu tuotteisiimme & reissuihimme itse ottamiemme kuvien myötä!